2015-12-23

Smulkmenos I

Sveiki, skaitytojai! Grįžtu vėl ir imuosi darbo. Šiame įraše jums trumpai pristatysiu kai kurias smulkmenas. Ir noriu pasveikinti visus su artėjančiomis nuostabiausiomis metų šventėmis ir palinkėti gerų ateinančių metų ir gero šventimo :) 
1. Čia bus trumpas "gifas" parodantis kaip uždėti panelę ar kitą pasirinktą daiktą ant norimo fono. Pastabos: Pasirinktas daiktas turi būti vieno sluoksnio kitaip tariant jis neturi būti sudarytas iš daug sluoksnių, (sluoksniai pavaizduoti dešinėje pusėje) nes neįsikels visiškai visas tik tam tikro sluoksnio dalis. 
Spausti ant gifo norint padidinti
Spausti ant gifo norint padidinti







2. Parodysiu kaip lengvai ieškoti rūbų nelandžiojant po begalybę kodų. Tiesiog susirandant sau patinkantį rūbą ant kitų panelių. 
Šį kartą tik tiek. Ir noriu jums visiems skaitytojams kaip "dovanėlę" duoti šią kepurėlę, kuria galėsit papuošti savo lėlę photošopinant :) Nuoroda rasite čia. Atsisveikinu su jumis ir linkiu gero vakaro.



9 komentarai:

  1. Sveika, galbut kitame irase galėtum prikelti įvairių drabužių su pozomis?:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. PKoks originalus ziemiskas fonas blog`o ir jis puikiai sukuoreguotas ,labai mielai atrodo ,lelytes irgi cia idomiai ziurisi : )))

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kada būtų galima laukti naujo įrašo? :)

    AtsakytiPanaikinti