2016-04-20

Keletas būdų kaip sutaupyti laiko redaguojant

Hay~hey :) Iš karto noriu visų atsiprašyti, kad galutinai buvau apleidus blogą ir visiškai čia nesilankiau, bet mane vėl aplankė naujos idėjos ir užėjo įkvėpimas rašyti toliau. Na ką gi užtenka kalbų laikas pradėti naują įrašą.
Turbūt kiekvienai photošoperei vis kyla klausymas "Kaip greičiau, bet tuo pačiu ir kokybiškai padaryti darbelį?" Tai šis įrašas bus susiejęs su šia tema.
1. Pavyzdys
1. Susidėti visas iškirptas pozas į vieną aplankalą. Šį dalyką rekomenduoju (jei dar neturite) pasidaryti kiekvienai ;) Tai labai sutaupo laiko ir darbus galima padaryti žymiai per greitesni laiką. Šone pavaizdavau savo iškirptų pozų "seifą".
2. Pavyzdys
2. Šio būdo tipas lygiai toks pat kaip pirmojo tik čia bus ne pozos, o labiausiai naudojami rūbai (aksesuarai, baldai, gyvūnai ir t.t.). Savo daiktų gausa nepasižymiu, bet kaip pavyzdžiui pavaizdavau vėl šone.
3. Šis būdas neturės nieko bendro su 1 ar 2, bet jis tai pat padeda sutaupyti laiko. Čia mano nuomone pats greičiausias būdas iškirpti poza, kur didelis kontrastas tarp odos ir pačio rūbo. Štai keletas rūbų pavyzdžių, kurios lengvai galite iškirpti naudojant šią techniką: 
***

Spausti ant gifo norint padidinti

PASTABA: Gale aš nereikalingas detales nutryniau. Nors Šis būdas vienas iš greitesnių, bet norint idealaus rezultato tenka šiek tiek patvarkyti kraštus.

Noriu pabaigoje kai ką man pačiai ypač svarbaus pridurti, kad šis blogas jau perlenkė net 8'000 peržiūrų skaičių! Esu be galo dėkinga visoms skaitytojoms, draugėms ir kitiems fainiems žmogučiams :> Luv u~all! :} 

14 komentarų:

  1. Cathau,jau degė viltis,kad tu pamiršai šį klubą :D Puikus įrašas,manau bus naudingas kitoms merginoms^^

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai dėkoju Bal :> Vis dėl to dar visai nepamiršau :)

      P.S Blogą*

      Panaikinti
  2. Man kilo klausimas kokią programą naudojate šiam redagavimui?

    AtsakytiPanaikinti
  3. O parsisiuntus, nėra jokių ten virusų?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Norėčiau paklausti ,kaip padarei ,kad iš šonų būtų lėlytės?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Baltame fone iš abiejų šonų uždėjau nedidelius, pasirinktus fonus ir ant jų leles. Iš tikro labai sunku paaiškinti žodžiu.

      Panaikinti
    2. Gal galėtum kokį gif`ą ar kažką tokio padaryti ,kad gautųsi tas lėlytės iš šonu sudėti?

      Panaikinti
  5. Kaip padarei kad šone yra tavo panelė šiame blog'e ( nu supratai)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Norėčiau paklausti , ar į šį blog'a nekelsi lėlyčių plaukų ?

    AtsakytiPanaikinti