2015-11-21

Paslaptis facebook naudotojoms "Kaip surinkti daugiau patinka?"

Sveikučiai :) Seniai čia buvau išties seniai. Todėl šiandien ta proga įkelsiu tokią keistą pamokėlė (skirta toms, kurios turi savo lėlei facebookus) ir visiškai nesusijusia su koregavimu. Daugelis esat gal pastebėja, kad nemažai panelių yra susikūrusios facebooko anketas ir aiškus ten kelia postus, nuotraukas renka "patinka" mygtukus ir t.t. Todėl noriu atskleisti mini paslaptėlę kaip surinkti daugiau "patinka" greitai ir lengvai.
1.1.  
 1 Žingsnis. Turėti facebook'ą (turėti bent 18 metų) Bet jeigu neturit nusistačiusios pagelbėsiu. Pirmiausia nueinam į savo profilį ir spaudžiam ant mygtuko "Atnaujinti
informaciją" Tada kairėje pusėje bus parašyta "Kontaktai ir pagrindinė informacija" spustelim tenais ir išvysime savo metus beliko tik pakeisti data galite naudoti tik nuo 1995 metų ir t.t.
1.2.
2. Žingsnis Grįžtame vėl prie savo facebook'o ir kur parašyta "Žiūrėti veiklos žurnalą" yra šalia toks daugtaškis ir spaudžiam tiesiai ant jo ir pasirenkame "Laiko juostos nustatymai". Kairėje pusėje bus parašyta "Sekėjai" ir paspaudus ant jo atsiras "Follower Settings"(Sekėjų nustatymai) Apačioje kur "Kas gali sekti mane" turi būti toks langelis ir jeigu ankščiau nieko nedarėt rašys "Draugai", bet mums reikia nustatyti "Everybody" (visiems) Na štai 2 žingsniai baigti einam toliau
2.2.
2.1.








3 Žingsnis. Nueinam į šį puslapį http://oneliker.com/ (spausti ant nuorodos) ir apačioje įkelsiu vaizdo įrašą ką daryti toliau, nes manau taip bus aiškiau ;) 

Jei kilo rimtų klausymų dėl šio įraš0 ar iškilo kokių problemų klauskite atsakysiu. Iškart atsiprašau už netvarkingai sudėliotus paveiksliukus, bet manau suprasit pagal skaičiukus, kuris paveikslėlis prie, kurio žingsnio ;)

P.S. Ir beje reiškiu didelę pagarbą Forbės klubo blogui užtai, kad vėl pažadino mane "atgaivinti" šį puslapį :) Ir dar kaikas ko nepasakiau, kad kitas įrašas tikrai bus su koregavimu tiesiog šis įrašas skirtas facebookietėms ;)

***
Štai įrodymai :)

7 komentarai:

  1. Wow :o Tikrai laibai naudingas blogas :) Šaunuolė. Taip ir toliau :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nesu facebook'o naudotoja, tačiau labai smagu, kad atradai naują kvėpavimą toliau pildyti šį blog'ą :)) Labai džiaugiamės prie to prisidėjusios :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai smagu, kad užklydai :) Ačiū labai už viską ;))

      Panaikinti
  3. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Laba, įrašas puikus (visi įrašai, tik gaila video nerodo) :(

    AtsakytiPanaikinti
  5. SVeika. Man video nerodo ir aš nerandu kairėje pusėje Sekėjai

    AtsakytiPanaikinti